<div><big><b>Przepis na knedle z chleba w rosole</b></big><br /><br /><br />A oto niezbędne składniki i przepis na canederli (knedle z chleba):<br /><br /><br /><b><u>Ingredienti</u></b>: <i><u>składniki na 4 porcje </u></i><i><u>canederli :</u></i></div><div><div><i>- pane </i> <i> - 200 gram suchego chleba<br /></i></div><div><i>- farina - pół garści mąki pszennej <br /></i></div><div>-<i> pancetta</i> <i>- 60 gram boczku wędzonego<br /></i></div><div><i><div><i>- cipolla - pół cebuli<br /></i></div></i><i><div>- formaggio - 50 gram twardego sera<br /><br /><b>Rosół</b><br />kawałek wołowego mięsa (nie tłustego)<br />marchewka - seler - ziemniak - cebula<br /></div><div><br /></div></i></div></div>